Luksusmökki

Soveltuu perheille

Oma ranta

Laadukas Helvetinjärvi majoitus löytyy Villa Kurusta

VARAUKSIA EI OTETA VASTAAN KESÄLLE 2024!

varauskalenterin tilanne

Vietä unohtumaton loma kuvankauniissa järvimaisemissa Näsijärven rannalla!

Käytettävissä
Varattu
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Mikäli haluamasi päivät ovat vielä vapaina voit siirtyä varaamaan painamalla "Siirry varaamaan" painiketta varauskalenterin alapuolella 

Helvetinjärvi vuokramökki kuvat

Talo + Rantasauna | Vuodepaikat 8
97m² + 25m²
Näköala
Huippunopea WifI 400 Mbit/s
Sähköpistoke autokatoksessa

Majoitu tunnetun Helvetinjärven kansallispuiston läheisyyteen

Helvetinjärven kansallispuisto on yksi tunnetuimmista kansallispuistoista Suomessa. Jo 80-luvulla avattu Helvetinjärvi on tullut tunnetuksi kauniista järvimaisemista, syvistä rotkoista sekä kiehtovista reiteistä, jotka kulkevat läpi vaihtelevia maastoja. Rotkot tuovat omaleimaisuutta retkeen ja alueella onkin useammasta joesta koostuva rotkojärvi. Helvetinjärven salometsä lumoaa kauneudellaan ja se on upea ilmestys. Luontopolkuja on eri mittaisia ja kierrettävää riittääkin useammaksi päiväksi, joten esittelemme retkeilyä tarkemmin tässä.

Lomaan saa vielä helposti yhdistettyä vielä toisenkin kansallispuiston samalle kerralle oikealla suunnittelulla. Tasokas Helvetinjärven kansallispuisto majoitus löytyy Villa Kurusta, joka sijaitsee vain muutaman kymmenen kilometrin päässä molemmista puistoista. Esittelemme sinulle tässä artikkelissa tarkemmin, mitä kaikkea Helvetinjärven kansallispuistossa on ja miksi Villa Kurun luksusvuokramökki on täydellinen majoituspaikka sinulle!

Miten Helvetinjärven kansallispuistoon saavutaan?

Helvetinjärven kansallispuistoon on helppo löytää, sillä kansallispuiston sisäänkäynnit on viitoitettu selkeästi. Matka taittuu joko Kurun kautta kantatietä 65 tai Ruoveden kautta tietä 66 pitkin. Helvetinjärvi vuokratupa Villa Kuru sijaitsee pari kilometriä valtatieltä 65. Lopputaival kansallispuistoon sujuu hiekkatietä pitkin. Kansallispuiston alueen hiekkateiden kunto vaihtelee, joten matkaa kannattaa taittaa rauhalliseen tahtiin.

On kuitenkin hyvä olla tietoinen, että etenkin kesän vilkkaimpina ajankohtina on tärkeää olla ajoissa liikenteessä. Helvetinjärvi pysäköinti saattaa täyttyä nopeasti ja auton voi joutua jättämään kauemmas itse parkkipaikalta. Helvetinjärvi hiekkaranta on suosittu nähtävyys, joten kannattaa välttää kesäviikonloppuja, mikäli on mahdollista mennä hieman hiljaisempana ajankohtana. Helvetinkolu voi niin ikään olla hyvinkin vilkas ja hitaan etenemisen johdosta jonoja voi tulla, joten maltti on valttia. Helvetinjärvi on kiinnostava kohde ympäri vuoden, joten puisto on kiinnostava niin ruska-aikaan kuin kesän yöttöminä öinä.

Millainen Helvetinjärvi vuokratupa Villa Kuru on?

Villa Kuru on Näsijärven rannalla sijaitseva luksusmökki, jossa on mökkeilyyn kaikki tarvittava. Korkeatasoisen huvilan varusteisiin kuuluu kaikki modernit mukavuudet, joihin lukeutuvat juokseva vesi, kaksi sisävessaa, suuri suihkutila kahdella suihkulla ja astianpesukone. Villa Kuruun majoittaa yhteensä 8 henkilöä.

Villa Kurun tilava päämökki on hieman alle 100 neliötä. Näsijärven äärellä sijaitsevassa rantamökissä noin 25 neliötä. Lisäksi ulkoterassia on yli 50 neliötä. Upealla rinnetontilla sijaitseva huvila tarjoaa uskomattomat maisemat Näsijärvelle. Rauhoittava maisema avautuu luonnonkauniille niemelle, joka on rauhoitettu. Rauhalliset puitteet mahdollistavat täydellisen rentoutumisen ja miellyttävän lomanvieton kansallispuistossa vietetyn retken jälkeen. Tutustu mökkiin tarkemmin täältä.

Villa Kurussa on upea rantasauna, josta avautuva ikkuna sijaitsee paraatipaikalla Näsijärven rannalla. Upea hiekkaranta on matala ja se soveltuu erityisesti perheen pienimmille, sillä ranta madaltuu sangen maltillisesti. Näin ollen uiminen sujuu hyvin myös lasten kanssa Helvetinjärven kiertämisen jälkeen. Helvetinjärvi mökit täyttyvät nopeasti etenkin lomakaudella, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä ja tehdä varaus heti!

Helvetinjärvi reitit sopivat kaikenlaisille liikkujille

Haukanhieta ja Helvetinjärvi samalla retkellä

Helvetinjärvi reitit lähtevät eri paikoista. Tämä kansallispuisto on yli 50 hehtaarin suuruinen, minkä johdosta Helvetinjärvi kartta on hyvä katsoa ennen kuin lähtee liikkeelle, sillä reittejä ja järviä on runsaasti. Polkujuoksu on erittäin suosittua, joten matkasi varrella voitkin törmätä useampaan polkujuoksijaan. Helvetinjärvi koiran kanssa on mukava kokemus, sillä koirat pääsevät nauttimaan kauniista luonnosta. On kuitenkin tärkeä muistaa, että koirat tulee olla kiinni puiston alueella.

Tunnetuin reitti lienee Helvetistä itään, jonka varrella sijaitsee kuuluisa Helvetinkolu. Kyseessä on maastoinen reitti, jossa upeat mäntymetsät varjostavat noin neljän kilometrin mittaista ympyräreittiä. Reitti on ehdottomasti kiertämisen arvoinen ja etenkin Helvetinkolu tekee valtavan vaikutuksen. Kyseessä on kapea sola, jolla on mittaa 40 metriä. Siinä kulkuessa on tärkeää olla varovainen. Matkanteko kuitenkin palkitaan, kun Iso Helvetinjärvi odottaa kauniin maisemansa kanssa pitkän matkan päätteeksi. Helvetinkolu yöpyminen onnistuukin helposti Villa Kurun mahtavassa miljöössä pitkän kävelyretken päätteeksi.

Kurusta päin saapuessa Haukanhieta on luonnollisin vaihtoehto, sillä sinne on helppo löytää kantatieltä 65. Helvetinkolu Haukanhieta ovat tunnetuimmat nähtävyydet, mutta huolellisella suunnittelulla ne on mahdollista saada samalle retkelle.

Helvetinjärven reittien esteettömyys

Helvetinjärven kansallispuisto ei välttämättä ole paras mahdollinen kohde lastenrattailla ja pyörätuolilla liikkuville, sillä niillä voi liikkua vain Haukanhiedan alueella. Jos mietit esteettömyysnäkökulmasta, mikä Helvetinjärvi paras reitti on sinulle, kannattaa tehdä pysähdys Haukanhiedalle ja sen jälkeen siirtyä Seitsemisen kansallispuistoon. Seitseminen tarjoaa upean ja hyvin huolletun esteettömän kävelyreitin, josta voit lukea lisää toisessa artikkelissamme klikkaamalla tästä. Villa Kuru vuokramökki soveltuu loistavasti myös Seitsemisen kansallispuisto majoitukseksi.

Lue Villa Kurun blogista oppaat ja tarkemmat reittikuvaukset Helvetinjärven ja Seitsemisen kansallispuiston reiteistä

Helvetinjärven palvelut

Suurin osa matkalaisista ajaa Helvetinjärvelle Kurun tai Ruoveden halki, joten lähipalvelut löytyvät muutaman kymmenen kilometrin päässä. Kurun keskustassa on kaikki tarvittava, sillä apteekki, ruokakaupat ja maukkaat ravintolat löytyvät matkan varrelta. Villa Kuru sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Kurun keskustasta.

Esimerkiksi lounas- ja juhlapalvelu Vänrikki on erinomainen vaihtoehto ruokailua ajatellen. Se tarjoaa arkisin kotilounasta, johon kuuluu kaksi vaihtoehtoa. Lisäksi ravintola Vänrikki tarjoaa maukkaan aamiaisen, jonka voimin on mukava lähteä kulkemaan pitkin Helvetinjärven reittejä. Vänrikki sijaitsee Kurun keskustassa, joten siitä ei ole kuin muutamia kymmeniä kilometrejä itse kansallispuistoon. Vänrikki tarjoaa myös aamupalaa, jonka parasta antia ovat tuoreet sämpylät.

Helvetinjärvi majoitus Villa Kurussa mahdollistaa myös, että voit tehdä itse välipaloja mukaan pidempääkin reissua varten. Tasokkaasti varustelu keittiö sisältää kaiken tarvittavan ruuanlaittoa varten ja juomapullojen täyttämistä ajatellen. Maukkaita retkieväitä ovat esimerkiksi täytetyt patongit tai täyteläiset smoothiet. Jos haluat grillailla matkan varrella, tulentekopaikkoja, keittokatoksia sekä päivätupa löytyvät Haukanhiedalla ja Helvetinkolulla. Lisäksi Iso Ruokejärvi tarjoaa tulentekopaikan.

Pysäköinti
✓ Autokatos
✓ Sähköpistoke autokatoksessa

Internet
✓ Maksuton WiFi
✓ 400 Mbit/s netti
✓ Etätyöskentely
✓ WiFi myös vierasmajassa

Keittiö
✓ Ruokapöytä
✓Astianpesukone
✓ Mikroaaltouuni
✓ Jääkaappi
✓ Leivänpaahdin
✓ Uuni
✓ Keittiövälineet
✓ Astiasto
✓ Ruokailuvälineet
✓Jääkaappi
✓Siivousvälineet
✓Siivousvälineet

Medialaitteet
✓ Äly-tv olohuoneessa
✓ Soundbar -äänijärjestelmä
✓ Taulu-tv makuhuoneessa
✓ Älylukko
✓ Etätyöpiste

Mukavuudet
✓ Ilmastonti
✓ Ilmalämpöpumppu
✓ Kodinhoitohuone
✓ Pyykkitorni
✓ Lakanat ja pyyhkeet
✓ Turvaportti lapsille
✓ Kirjoja sekä lautapelejä
✓ Pistorasia sängyn vieressä
✓ Lattialämmitys
✓Pyykkiteline
✓Vaatehuone
vierasmajassa
✓ Päämakuhuoneen WC
✓ Silitysrauta
✓ Kuivausrumpu

Kylpyhuone
✓ Sauna
✓ Kaksi suihkua
✓ Pukuhuone
✓ WC

Vierasmaja
✓ Queen-size sänky
✓ Keittiotaso
✓Jääkaappi
✓ Sähköliesi
✓ Keittiövälineet
✓ WiFI
✓ Terassi
✓ Rantasauna
✓ Pyyhkeet

Ulkotilat
✓ Terassit
✓ Terassikalusteet
✓ 5-polttimen kaasugrilli
✓Laituri
✓ Hiekkaranta
✓ Soutuvene
✓Järvinäköala
✓ Puu-Cee
✓ Sähkö-savustin
✓ Oma hiekkaranta

Helvetinjärvi kesällä on upea elämys

Helvetinjärven kansallispuisto on todella näyttävä paikka kesällä. Mielenkiintoisten reittien ansiosta puistossa saa vietettyä helposti useamman päivän. Helvetinjärvi majoitus kannattaakin varata viikoksi, jotta ehdit kiertää myös muut upeat luontonähtävyydet ja vielä rentoutuakin aktiiviloman jälkeen. Seitsemisen kansallispuisto ja Torisevan rotkot ovat ehdottomia nähtävyyksiä suomalaisesta luonnosta kiinnostuneille ihmisille. Lisäksi Villa Kurun edustalta avautuva Näsijärvi tarjoaa paljon kiinnostavia kohteita, joiden parissa viihdyt varmasti.

Helvetinjärvi pyöräily

Helvetinjärvi pyöräily kiinnostaa monia pyöräilyn ystäviä, sillä Kurun seutu on tunnettu pyöräilemisestä. Joka kesäinen Pirkan pyöräily vetää tuhansia innokkaita pyöräilijöitä ympäri Suomen. Lisäksi alueella kulkee upea pyöräilyreitti Näsi. Helvetinjärvi pyöräily onnistuukin kansallispuistossa mukavasti, sillä edellytyksenä on, että pyöräily tapahtuu puistossa selkeästi merkityillä reiteillä. Puistossa voi olla pyöräilemisessä joitain rajoituksia esimerkiksi lintujen pesimisen takia, joten rajoitukset on hyvä varmistaa ennen tietyille reiteille menemistä. Laadukkaasti hoidetut Helvetinjärvi reitit tarjoavat varmasti hienon elämyksen, jossa on mukava nauttia maastopyöräilyn tunnelmasta.

Helvetinjärvi pyöräily lähteekin mukavasti liikkeelle Villa Kurusta, jossa on mukava huoltaa pyöräilyvälineet kuntoon hieman vauhdikkaampaa päivää varten. Jos sinulla ei ole pyörää omasta takaa, Villa Kuru tietää paikallisen toimijan, joka vuokraa fatbike-pyöriä Kurussa. Heidän kanssaan on mahdollista sopia myös pyörien kuljetuksesta.

Helvetinjärven seutu tarjoaa paljon nähtävää pyöräilijälle, joten ei muuta kuin pyörä alle ja nauttimaan Pirkanmaan kauniista maalaismaisemista. Hyvin huolletut tiet ja alueen pyöräilijäystävällisyys takaavat, että saat nauttia ensiluokkaisesta pyöräilykokemuksesta yöpyessäsi Villa Kurussa.

Helvetinjärvi kiipeily

Kansallispuisto on poikkeuksellinen korkeuserojensa johdosta myös harrastusmahdollisuuksien suhteen, sillä Helvetinjärvi kiipeily on todella suosittua. Paikkoja on puiston pohjoispuolella, joihin lukeutuvat Sammakkolammin itäosa on merkattu alue.

Vesiaktiviteetit

Helvetinjärven kansallispuisto tarjoaa monipuoliset puitteet erilaiseen vesiurheiluun. Helvetinjärvi melonta onkin todella suosittua, sillä harrastajat tutustuvat mielellään kauniisiin rotkojärviin melomalla. Kovero on helpoin paikka saapua melontavarusteiden kanssa ja moni aloittaakin matkansa mielellään sieltä. Järvi sijaitsee lähellä kantatietä 66, joten sinne kannattaa ajaa Ruoveden kautta.

Helvetinjärven rotkojärvillä pääsee melomaan

Uimareille on niin ikään tekemistä. Helvetinjärvi hiekkaranta Haukanhieta on todella kaunis kohde ja hyvin lapsiystävällinen. Se sopii vaativampaankin makuun, jos haluat pysähtyä vilvoittelemaan kesken kävelyn. Haukanhieta tekee vaikutuksen vanhoilla männyillään ja pehmeällä hiekkarannalla, jossa on mukava kävellä paljain jaloin.

Haukanhieta sijaitsee

Haukkajärven rannalla ja kaunis maisema lumoaakin kauneudellaan. Kyseessä on puiston suurin järvi. Keskellä järveä on Isosaari, joka erottuu maisemasta. Sup-lautailu järvellä on todella suosittua ja voitkin lainata kahden hengen sup-lautaa Villa Kurusta. Muut vesiurheilulajit ovat niin ikään suosittuja. Helvetinjärvi melonta lähteekin usein järvestä erottuvaa Haukkajokea pitkin Näsijärvelle päin. Jos oikein innostut melomisesta, voit meloa Villa Kurulle saakka.

Onneksi Helvetinjärvi majoitus Villa Kurussa takaa myös mukavan hiekkarannan, jossa kelpaa jatkaa mukavaa uintiretkeä matkan päätteeksi. Upean rantasaunan puukiuas pitää huolen, että saat rentoutua huolella aktiivipäivästä!

Nähtävyydet
Etäisyys
Jylhänkosken putous11.7 km
Muroleen kanava16.2 km
Höyrylaiva Tarjanne16.2 km
Helvetinjärvi26.5 km
Seitsemisen kansallispuisto28.7 km
Suklaatila30.2 km
Haverin kultakaivos45.2 km
Pikku-Ahvenisto44.8 km
Casino Tampere55 km

Helvetinjärvi talvella

Helvetinjärven kansallispuisto on talvellakin vierailun arvoinen kohde. Ilahduttava asia on, että auraus toimii myös talvisaikaan ja alueen runkotiet on aurattu. Vaikka poluilla ei ole talvikunnossapitoa, Kankimäen ja Helvetinkolun välinen reitti on yleensä kuljettavissa myös talvisaikaan. Rohkeimmat uskaltavatkin mennä normaalireiteille esimerkiksi lumikengillä. Alueella on paljon tekemistä, joten kansallispuisto ei hiljene talvellakaan.

Helvetinjärvi jääkiipeily

Helvetinjärvi talvella tarjoaa monenlaista tekemistä, mikä on kansallispuistoissa harvinaista. Helvetinjärvi jääkiipeily sujuu kansallispuistossa uskomattomissa maisemissa. Ison Helvetinjärven pohjoispuolella on hieno vesiputous, jossa on mahdollista kiipeillä maaliskuun puoliväliin saakka. Hurjapäillä onkin ikimuistoinen tilaisuus nousta pitkin 25 metrin mittaista jääputousta. Kyseessä on hyvin harvinainen mahdollisuus, sillä jääkiipeilyä ei voi juuri muualla harrastaa.

Jääkiipeilyyn on määritetty tarkat säännöt, joihin on tärkeä tutustua etukäteen. Kun olet valmis, pakkaa vain varusteet mukaan ja lähde kiipeilemään!

Lumikenkäily

Suomen talvi on Pirkanmaan leveysasteilla vielä hyvin luminen, minkä takia on mahdollista touhuilla myös muiden talviaktiviteettien parissa. Esimerkiksi Helvetinjärvi lumikenkäily on mahtava aktiviteetti, jonka avulla voi tutustua puistoon myös polkujen ulkopuolella. Lumikenkäily on helppo laji harrastamisenkin kannalta, sillä lumikengät on helppo pakata mukaan ja kokeilla eri reittejä. Koska polkuja ei huolleta talvella, innokas harrastaja saakin kulkea rauhassa pitkin polkuja. Lumikenkäily on uskomaton harrastus, jossa saat uppoutua omiin ajatuksiisi kaikessa rauhassa keskellä kauneinta luontoa.

Hiihtäminen

Helvetinjärvi tarjoaa hienot puitteet hiihtämiselle, joten se on loistava kohde hiihtämisestä innostuneille. Alueella menee Kuru-Ruovesi-hiihtoreitti, jonka kokonaispituus on huimat 55 kilometriä. Voit siis hiihtää Villa Kurusta kansallispuiston kautta Ruovedelle ja tulla takaisin! Mikä parasta, Kurusta lähtee myös Seitsemisen kansallispuistoon hiihtoreitti, jonka pituus on 25 kilometriä. Hiihtomatkaa riittää siis todelliseen aktiiviliikuntaan!

Villa Kuru on täydellinen vuokramökki Pirkanmaa, sillä Seitseminen Helvetinjärvi Pirkan taival tarjoaa satoja kilometrejä käveltävää. Pirkan taival kattaa valtavan verkoston, joka kulkee Tampereelta Virroille saakka. Jos rakastat ulkoilmassa liikkumista, Villa Kuru on sinulle ja seurueellesi fantastinen vaihtoehto.

Helvetinjärvellä käy kymmeniä tuhansia ihmisiä vuosittain nauttimassa upeasta ympäristöstä. Varaa sinäkin nyt majoitus Villa Kurusta ja suuntaa nauttimaan Suomen kauniista luonnosta Helvetinjärven maisemiin! Villa Kurun voi vuokrata aina viikonlopusta pidemmille pysähdyksille.

Helvetinjärvi majoitus - laadukas vuokramökki läheltä

Helvetinjärven majoitusta etsivälle löytyy Villa Kuru. Huipputason puitteet mökkeilyyn rotkojärvien läheisyydestä. ➤ Etäisyys vain 26 km ➤ Oma rantasauna 🧖

Product Brand: Villa Kuru

Product Currency: EUR

Product Price: 500

Price Valid Until: 2023-12-31

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Lomamökit – vuokraamisen turvallisuus

Mökin vuokraaminen sivustollamme on helppoa, turvallista ja nopeaa. Noudatamme tietosuoja-asetuksia ja sivustomme on varustettu korkeimmalla mahdollisella salausteknologialla eli SSL-tekniikalla. Upealla mökillämme vietät stressittömän juhannuksen, kesäloman tai rentouttavan viikonlopun kauniista Suomen luonnosta nauttien. Vuokramökki on varusteltu helppokäyttöisellä Yale Doorman -lukolla, joka toimii pin-koodilla, jonka saat tekstiviestinä ja sähköpostiisi ennen vuokra-ajan alkamista. Hälytysjärjestelmä ja palovaroittimet takaavat turvallisuutesi.

Vuokramökin siivous

Kaikki löytyy valmiina Villa Kurussa lomanvieton aloittamista varten ja asiakkaan viihtyvyyden takaamiseksi. Saat vuodevaatteet pientä lisämaksua vastaan sänkyihin pedattuna tai voit tuoda ne itse. Mökin loppusiivouksesta vastaa siivousyritys, joka sisältyy pienenä kuluna asiakkaan loppulaskuun. Vaihtoehtoisesti voit siivota itse ja maksat vain siivouspantin, joka palautetaan, kun mökki on tarkastettu. Olemme määritelleet siivouksen tason erillisessä talokirjassa. Siisti vuokramökki Pirkanmaa on kaikkien etu – niin sinun kuin seuraavien asukkaiden viihtyvyyden kannalta. Suosittelemme kuitenkin itse sinun rentoutumistasi ajatellen, että loppusiivouksen hoitaa paikallinen pitkän linjan toimija.

Vuokramökin varausehdot

Ennakkomaksu on 20% vuokrakohteen kokonaishinnasta ja se tulee maksaa 30 päivää tilauksen tekemisestä, jolloin varaus vahvistetaan. Maksun loppuosa eli 80% kokonaishinnasta tulee suorittaa viimeistään 30 päivää ennen vuokra-ajankohdan alkamisesta. Mikäli haluat tehdä peruutuksen, niin se tulee tehdä viimeistään 30 päivää vuokra-ajankohdan alkamispäivästä. Ennakkomaksua ei kuitenkaan palauteta enää varauksen tekemisen jälkeen. Mikäli peruutus tulee alle 30 päivää vuokraus-ajankohdan alkamispäivästä, asiakkaan suorittamia maksuja ei palauteta. 

Vuokramökin peruutusoikeus

Ymmärrämme että elämässä voi tapahtua jotain yllättävää. Tällaisia erikoistapauksia ovat esim. äkilliset sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan, mutta ei sääolosuhteet, unohdus tai päällekkäiset menot. Kesken varauksen tapahtuneissa sairastapauksissa vuokraussummaa ei enää hyvitetä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että mökillä on matalat kynnykset ja melko esteetöntä kulkua. Rantasaunalle kuitenkin kuljetaan sepelipäällysteistä mäkistä rinnettä. Tutustu tarkempiin peruutusehtoihin täältä.

Lemmikkieläimet

Olemme itse allergisia kissoille ja koirille, joten emme ota kuin allergiavapaita tai karvattomia lemmikeitä (esim. amerikankarvatonterrieri). Toivomme, ettei kukaan kuljeta mökille salaa lemmikkieläimiä, mutta hienoa todeta että tästä asiasta on yleensä erikseen kysytty.


Helvetinjärvi majoitus - laadukas vuokramökki läheltä

Helvetinjärven majoitusta etsivälle löytyy Villa Kuru. Huipputason puitteet mökkeilyyn rotkojärvien läheisyydestä. ➤ Etäisyys vain 26 km ➤ Oma rantasauna 🧖

Product Brand: Villa Kuru

Product Currency: EUR

Product Price: 500

Price Valid Until: 2023-12-31

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5