Luksusmökki

Soveltuu perheille

Oma ranta

Vuokramökki Tampere – tasokas majoitus Näsijärven rannalta

VARAUKSIA EI OTETA VASTAAN KESÄLLE 2024!

varauskalenterin tilanne

Vietä unohtumaton loma kuvankauniissa järvimaisemissa Näsijärven rannalla!

Käytettävissä
Varattu
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Mikäli haluamasi päivät ovat vielä vapaina voit siirtyä varaamaan painamalla "Siirry varaamaan" painiketta varauskalenterin alapuolella 

Tampere vuokramökki kuvat

Talo + Rantasauna | Vuodepaikat 8
97m² + 25m²
Näköala
Huippunopea WifI 400 Mbit/s
Sähköpistoke autokatoksessa

Vuokramökki Näsijärveltä – Tampereelta vain 45 minutin päässä

Kun haluat kokeilla jotain muuta kuin keskustassa yöpymistä, Tampere tarjoaa lähiseutuineen lukuisia mahdollisuuksia mökkilomaan. Miltä kuulostaisi mökki luonnonkauniissa ympäristössä Näsijärven rannalla? Mikäli vastasit kyllä ja haluat lähteä rentoutumaan lähiseudulle, Villa Kuru on sinun valintasi!

Meiltä Villa Kurussa on vuokrattavana korkeatasoisesti varusteltu lomamökki Tampereen lähistöltä, Näsijärven ääreltä. Tampereelta löytyy tekemistä ja koettavaa koko perheelle, siitä pitää huolen kaupungin monipuolinen kattaus sopivaa tekemistä ja koettavaa kaiken ikäisille. Tampere on tällä hetkellä Suomen nopeimmin kasvava kasvukeskus, mikä näkyy myös paikan päällä – kulttuuri- ja ravintolatarjonta ovat täysin omaa luokkaansa, rennosta tunnelmasta puhumattakaan. Lisäksi kauppakeskukset ja trendikkäät second hand -liikkeet ovat saaneet oman paikkansa katukuvasta. Viimeisin tulokas on Nokia Arena, joka kruunaa kaupungin monipuolisuuden.

Nauti luonnon kauneudesta Tampereen läheisyydessä

Mikäli kaipaat mökkilomaa, joka on vahva osa suomalaista identiteettiä, löytyy Tampereen alueelta juuri sopiva vaihtoehto, Villa Kuru. Sinulla ei tarvitse olla omaa mökkiä, sillä voit vuokrata itsellesi juuri tämän mökin, joka vastaa parhaalla mahdollisella tavalla toiveitasi. Voit siis helposti ja nopeasti saada vuokrattua mökin, joka tarjoilee sinulle haluamasi määrän palan suomalaista mökkiunelmaa Tampereen läheisyydestä. 

Villa Kurussa voit ihastella luonnon kauneutta parhaimmillaan, mistä pitää huolen korkeat ikkunat ja upea paikka rinteen päällä. Vastapäätä avautuu asumaton, metsäinen saari, joka on kuin päivittäin vaihtuva taulu. Saat ihastella luonnon kauneutta kesän kuumuudella ja talvella nauttia lumisten puiden luomasta kauneudesta. Vuokramökki Tampere sijaitsee myös tasokkaan moottorikelkkareitin varrella, sillä se sijaitsee vain parinsadan metrin päässä moottorikelkkareitiltä. Moottorikelkkareitti on todella pitkä ja se yltää pitkälle ympäri Pirkanmaata ja muita maakuntia. Jos siis rakastat talviaktiviteetteja ja haluat nauttia moottorikelkkailusta, Villa Kuru on takuuvarma valinta sinulle!

Tampere vuokramökki etäisyys ja kuljetus

Olet sitten liikkeellä omalla autolla, bussilla, junalla tai saavut muualta lentäen, löydät perille. Villa Kuru on mökki, johon omalla autolla pääset vaivattomasti. Tampereen keskustasta mökin luonnonkauniissa ympäristössä pihaan hurauttaa n. 45 minuutissa. Villa Kuru sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Kurun keskustasta, mikä mahdollistaa, että pääset erittäin hyvien tieyhteyksien varrelta Tampereelle. Valtatie 65 on hyvin hoidettu asvalttitie ja siitä on vain muutama kilometri Villa Kuruun. 

Tampereen vuokramökkiin saattaa saapua ja lähteä myös bussilla, sillä julkiset kulkuneuvot vievät noin 3 km päähän. Kurusta kulkee Ylöjärven kautta paikallisbussi, joten vuokramökki Tampere on tarvittaessa saavutettavissa myös bussilla, jos vaikkapa ystäväsi haluaa tulla kylään ja haluat hakea hänet muutaman kilometrin päästä.

Lisäksi talvisaikaan Näsijärvellä riittää paljon menoa ja meininkiä. Lumoavan kauniit talvimaisemat pitävät huolen, että saat nauttia silmää hivelevistä maisemista, jotka yltävät lähes Tampereelle saakka. Pirkanmaalaiset ovat intohimoisia hiihtäjiä, joten Villa Kurun läheisyydessä riittää myös hiihtolatuja. Villa Kurusta on Näsijärven kautta suora vesiyhteys Tampereelle, joten talvella voisit käytännössä kävellä Tampereen keskustaan! Lähistöllä on myös Mustajärven laskettelukeskus lyhyen ajomatkan päässä ja myös Sastamalassa sijaitseva Ellivuori ja Ellivuoren laskettelu- ja pulkkamäet ovat noin tunnin ajomatkan päässä.

Erikoisuutena voidaan mainita, että noin vartin ajomatkan päässä olevalle Muroleen kanavalle pääsee Tampereelta näyttävällä höyrylaivalla, SS Tarjanteella. Sekin on oiva vaihtoehto, jos haluat tulla esimerkiksi pyörällä paikan päälle.

Tampereen vuokramökki esittely

Tampereen vuokramökki on kokonaispinta-alaltaan 97 m2 hyvin varusteltu huvila, joka sijaitsee upean rinnetontin päällä. Tämä mahdollistaa, että valoisista ikkunoista voi ihastella Näsijärven upeita maisemia. Lisäksi erillisenä rakennuksena on n. 25 m2 rakennuksesta koostuva rantasauna ja vierasmaja, jossa on merellistä tunnelmaa. Rantasaunan ja vierasmajan edessä on upea terassi, jossa voit nauttia virvokkeista ja ruuasta samalla nauttien liplattelevasta tunnelmasta. Erikoismaininnan ansaitsee rantasauna, jossa on sekä sähkökiuas että puukiuas. Esimerkiksi juhannus on mahtava viettää Näsijärven vuokramökillä, kun puitteet ovat näin upeat! 

Tampereen vuokramökki on rakennettu vuonna 2013 ja siinä on kaikki modernit varusteet aina pesutornista ja astianpesukoneesta lähtien. Erillinen kodinhoitohuone vuokramökissä tuo mukavuutta myös loman keskelle. Upeassa talossa on yksi makuuhuone sekä lisäksi majoitustilaa parvella, jonne vie tukevat rappuset. Lisäksi talossa on etätyöpiste, jos sinulle tulee hoidettavia asioita kesken loman.

Kaiken kruunaa Näsijärven matala hiekkaranta, joka on lapsiystävällinen. Perheen pienimmät voivat kahlailla rannassa, kun taas kokeneemmat konkarit voivat pulahtaa laiturin päästä. Näin ollen pulahtaminen on mahdollista mukavasti kesälläkin. Koska rantasauna sijaitsee aivan vieressä, voit mennä helposti suoraan saunan syleilystä vilvoittavaan järveen. Nauti siis lomastasi täysin rinnoin!

Tampere vuokramökki varustelu

Jokainen yksityiskohta on arkkitehdin huolella suunnittelema, minkä johdosta mökissä on pieteetillä suunniteltuja yksityiskohtia. Mökistö löytyy ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen, upea valaistus, hanavesi sekä kaksi sisävessaa. Voikin sanoa, että Tampere vuokramökki on yksi Pirkanmaan laadukkaimmista mökeistä. Loma sujuu varmasti mallikkaasti, halusitpa sitten viettää kesälomaasi, tulla nauttimaan syksyn ruskaretkistä tai kenties fiilistellä talvista Näsijärveä.

Päähuvilassa on hyvin varustettu avokeittiö, josta löytyy runsaasti ruuanlaittovälineitä, astianpesukone, integroitu mikro ja uuni ja jääkaappi-pakastin. Lisäksi löytyy laadukas Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Astiasto on kattava, jotta ruokailu sujuu mukavasti.

Päärakennuksessa on lisäksi kaksi vesivessaa, joista toinen on makuuhuoneen yhteydessä ja toinen on erikseen. Lisäksi löytyy sauna sekä kaksi suihkua tyylikkäässä kylpyhuoneessa. Makuutiloja on kaksi kappaletta – toinen on erillinen makuuhuone, jossa on parisänky, Samsungin äly-tv sekä suuri vaatehuone. Oman nukkumarauhan takaa myös erillinen parvi, jonne johtavat tukevat portaat. Mökistä löytyy myös matkasänky perheen pienimmille.

Oleskelutila on avokeittiön yhteydessä, jotta seurustelu sujuu mukavasti. Tilan kruununa on suuri ruokapöytä, jonka äärellle mahtuu suurempikin seurue. Olohuoneen puolella on pehmeä nahkasohva, mukava lepotuoli sekä äly-tv. Kaiken kruunaa koko alakerran ympäri kulkeva aurinkoinen terassi, jossa voit nauttia upeasta kesäpäivästä aurinkoa ottaen tai hyvästä ruuasta nauttien.

Auton parkkeeraaminen sujuu pihalla hyvin, sillä tilaa riittää. Majoituspaikalla on autokatos, johon voit pysäköidä auton mukavasti lomasi ajaksi. Autokatoksessa on myös sähköpistoke, jossa voit ladata omalla muuntajallasi autosi.

Mitä Tampereen vuokramökillä voi kesällä tehdä?

Vuokramökki Tampere tarjoaa vaikka mitä tekemistä! Mökin alueella voit mennä uimaan, kävellä metsän siimeksessä puhdasta ilmaa hengittäen, pelata mukavia pihapelejä tai tehdä vaikka mitä muuta. Loppukesästä valmistuvat mustikat ovat noukittavissa lähimetsistä, joten voit herkutella myös niitä syömällä.

Urheiluaktiviteettien kirjo on runsas ja saat varmasti nauttia upeasta ulkoilmasta. Kurun seudusta ei voi puhua mainitsematta mahtavia pyöräilyreittejä. Näsijärvireitti on yksi Suomen kuuluisimmista ja kauneimmista reiteistä. Näsijärvireitti kulkee pitkin hehkeitä rantamaisemia Näsijärven ympäri. Moni lyhentää retkeä päivän mittaiseksi kulkemalla osan reitistä höyrylaiva Tarjanteella. Jos olet pyöräilyn ystävä, pakkaa ehdottomasti pyörä mukaan ja suuntaa Villa Kurulta tutkimaan lähiseudun upeita pyöräilymaisemia. Sähköpyörällä matka taittuu entistäkin nopeammin.

Päiväreissuja voi tehdä lähialueelle, jossa tekemistä riittää! Pirkanmaan ylpeys on kaksi kansallispuistoa, jotka sijaitsevat lähellä Kurua. Seitsemisen kansallispuisto jonka lähietäisyydellä Villa Kurukin majoittuu on tunnettu metsäpeuroistaan ja Helvetinjärven kansallispuiston upeat maisemat tekevät keneen tahansa vaikutuksen. Muita nähtävyyksiä ovat esimerkiksi hurjapäille sopiva Wake Valley -wakebordaus, kuvankaunis Muroleen kanava ja Haverin ihmeellinen kultakaivos vain muutamia kohteita mainitaksemme. 

Erityismaininnan ansaitsee Teiskon viini, joka tekee marjaviinejä n. 40 minuutin ajomatkan päässä. Jos käyt Muroleen kanavalla, pyörähdä samalla heidän tiloillaan. Suosittu aktiviteetti on Teiskon viinin viinijuustoproovi, jossa maistellaan heidän erilaisia viinejään yhdessä juustojen, pähkinöiden ja hedelmien kanssa. Suklaatilan herkullinen suklaaputiikki vie veden kielelle, kun saat ihastella upeita teemasuklaita, täytteellisiä konvehteja tai suloisia paikkakuntasuklaita. Mökkielämys Tampereella saakin komean päätöksen, kun ostat ystävällesi vastustamattoman makuisia suklaita kotiin tuliaisiksi!

Pysäköinti
✓ Autokatos
✓ Sähköpistoke autokatoksessa

Internet
✓ Maksuton WiFi
✓ 400 Mbit/s netti
✓ Etätyöskentely
✓ WiFi myös vierasmajassa

Keittiö
✓ Ruokapöytä
✓Astianpesukone
✓ Mikroaaltouuni
✓ Jääkaappi
✓ Leivänpaahdin
✓ Uuni
✓ Keittiövälineet
✓ Astiasto
✓ Ruokailuvälineet
✓Jääkaappi
✓Siivousvälineet
✓Siivousvälineet

Medialaitteet
✓ Äly-tv olohuoneessa
✓ Soundbar -äänijärjestelmä
✓ Taulu-tv makuhuoneessa
✓ Älylukko
✓ Etätyöpiste

Mukavuudet
✓ Ilmastonti
✓ Ilmalämpöpumppu
✓ Kodinhoitohuone
✓ Pyykkitorni
✓ Lakanat ja pyyhkeet
✓ Turvaportti lapsille
✓ Kirjoja sekä lautapelejä
✓ Pistorasia sängyn vieressä
✓ Lattialämmitys
✓Pyykkiteline
✓Vaatehuone
vierasmajassa
✓ Päämakuhuoneen WC
✓ Silitysrauta
✓ Kuivausrumpu

Kylpyhuone
✓ Sauna
✓ Kaksi suihkua
✓ Pukuhuone
✓ WC

Vierasmaja
✓ Queen-size sänky
✓ Keittiotaso
✓Jääkaappi
✓ Sähköliesi
✓ Keittiövälineet
✓ WiFI
✓ Terassi
✓ Rantasauna
✓ Pyyhkeet

Ulkotilat
✓ Terassit
✓ Terassikalusteet
✓ 5-polttimen kaasugrilli
✓Laituri
✓ Hiekkaranta
✓ Soutuvene
✓Järvinäköala
✓ Puu-Cee
✓ Sähkö-savustin
✓ Oma hiekkaranta


Pyörähdä Tampereella

Tampere vaatii ehdottomasti pistäytymisen, sillä tekemistä riittää ja ajomatkaakin on vain 45 minuuttia. Herkkusuille Tampere onkin erinomainen kesäkohde, sillä siellä on paljon laadukkaita kesäravintoloita kuin maineensa vakiinnuttaneita fine dining -paikkoja. Muista nauttia myös jäätelöt Tampereen jäätelötehtaan herkullisilla apajilla! Huhujen mukaan Mansen parhaimmat munkit löytyvät Pyynikin näkötornilta, joten niille kannattaa ehdottomasti varata myös pistäytymismahdollisuus.

Jos kaipaat kulttuuria, Pyynikin kesäteatteri vetää vuodesta toiseen ykkösrivin suomalaisnäyttelijöitä riveihinsä. Uusi Nokia Arena tarjoaa viihdettä, sillä Suomen toinen kivijalkakasino Casino Tampere avautui hiljattain Tampereelle. Tampereella käymisestä kesällä ei voi puhua ohittamatta Särkänniemen huvipuistoa, joka tarjoaa niin perheen pienimmille kuin suuremmille hurjapäille riemunkiljahduksia. Tampereen Trampolin Park Wild on niin ikään todellinen aktiviteettiurheilijan superkeskus, sillä sieltä löytyy trampoliinien lisäksi boulderointia, kiipeilyseiniä ja seikkailupuisto. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, joita Tampereella voi vilkkaana kesäpäivänä tehdä!

Ihmeteltävää riittää myös Tampereen vilkkaalla Keskustorilla, josta voit siirtyä ihailemaan piknik-paikoistaan tunnettua Tammerkoskea. Maisemassa siintää kaupunkikävelyn aikana myös uusi ratikka, joka onkin monen mielestä tamperelaisten uusi ylpeys!

Tampereen vuokramökki tarjoaa ruskaelämyksiä syksyllä

Suomen luonto on hurmaava syksyllä, kun lehdet kellastuvat ja värjäävät maan. Pirkanmaan ehdoton vetonaula onkin ruskamatkailu, joka hurmaa sinut myös Villa Kurulla. Voit nauttia kupposen kahvia ja ihastella vastapäätä ikkunoista avautuvaa saarta, jossa luonto näyttää todelliset taitonsa ruskan muodossa. Syksyllä kannattaa suunnata vielä ruskaretkeilemään kansallispuistoihin, joiden laadukkaat reitit vetävät retkeilijöitä nauttimaan miljööstä.

Syksy on myös oiva aika sienestämiselle – ja metsää mökin lähistöllä riittääkin. Varaa vain suosikkikorisi mukaan, kumisaappaat jalkaan ja suuntaa kohti lähimetsää! Löytämisen ilo on parhaimmillaan, kun voit perata saaliisi Tampereen vuokramökillä ja tehdä herkullista sienikastiketta.

Kaikkein innokkaimmat uimarit uskaltautuvat vielä polskimaan Näsijärveen syksyn lämpötiloista riippumatta – oletko sinä yksi heistä?


Mitä Tampereen vuokramökillä voi talvella tehdä?

Talvella Kuru rauhoittuu ja saat mahdollisuuden nauttia ylhäisestä yksinäisyydestä kuvankauniin luonnon keskellä. Kiitos Tampereen pohjoisemman sijainnin, lunta riittää yhä hyvin talvisinkin. Pihapiirissä voi bongata talvisin lintuja, joita eteläisemmässä Suomessa ei juuri enää näe – punatulkut ovat säännöllinen näky pihapiirissä.

tampere sisävesiristeily
Tampereelta on mahdollista suunnata sisävesiristeilystä, joita lähtee useilta kaupungin satamilta. Mikä sen hauskempaa tapaa viettää aurinkoinen päivä Tampereella!

Tee luontoretkiä lumiseen metsään esimerkiksi lumikengillä tai lähde jäätilanteen salliessa kävellen Kurun keskustaan. Kurussa on hienot hiihtoladut, joita pitkin kelpaa lykkiä ja nauttia hienoista järvimaisemista. Jos kuulut moottorikelkkailun ystäviin, hurauta muutaman sadan metrin päästä lähtevälle ladulle!

Lisäksi huvilan piha-alueen mäet antavat mahdollisuuden vaikkapa pulkkamäkeen, joten perheen pienimmätkin saavat nauttia riemun kiljahduksista. Rentoudu pitkän ja aktiivisen päivän lopuksi saunassa lämpiämässä.

Kuten huomaat, Tampereen vuokramökki tarjoaa upeita aktiviteettimahdollisuuksia vuodenajasta riippumatta. Nautitpa lomastasi sitten keskellä keskikesää tai sydäntalvea, saat varmasti ikimuistoisia elämyksiä lomasi aikana.

Varaa lomasi Tampereen vuokramökillä nyt

Kuten huomaat, Tampereen vuokramökki on täydellinen valinta juuri sinulle! Katso kuvagalleriamme ja ihastu lopullisesti siihen. Pidämme huolen, että sinulla on mahtava loma.

Varaa Pirkanmaan vuokramökki nyt turvallisesti kotisivuiltamme ja voit aloittaa haaveilun huolettomasta lomasta. Viimeistele lomasi varaamalla myös liinavaatteet ja loppusiivous, jotta voit vain keskittyä rentoutumiseen.

Nähtävyydet
Etäisyys
Jylhänkosken putous11.7 km
Muroleen kanava16.2 km
Höyrylaiva Tarjanne16.2 km
Helvetinjärvi26.5 km
Seitsemisen kansallispuisto28.7 km
Suklaatila30.2 km
Haverin kultakaivos45.2 km
Pikku-Ahvenisto44.8 km
Casino Tampere55 km

Lomamökit – vuokraamisen turvallisuus

Mökin vuokraaminen sivustollamme on helppoa, turvallista ja nopeaa. Noudatamme tietosuoja-asetuksia ja sivustomme on varustettu korkeimmalla mahdollisella salausteknologialla eli SSL-tekniikalla. Upealla mökillämme vietät stressittömän juhannuksen, kesäloman tai rentouttavan viikonlopun kauniista Suomen luonnosta nauttien. Vuokramökki on varusteltu helppokäyttöisellä Yale Doorman -lukolla, joka toimii pin-koodilla, jonka saat tekstiviestinä ja sähköpostiisi ennen vuokra-ajan alkamista. Hälytysjärjestelmä ja palovaroittimet takaavat turvallisuutesi.

Vuokramökin siivous

Kaikki löytyy valmiina Villa Kurussa lomanvieton aloittamista varten ja asiakkaan viihtyvyyden takaamiseksi. Saat vuodevaatteet pientä lisämaksua vastaan sänkyihin pedattuna tai voit tuoda ne itse. Mökin loppusiivouksesta vastaa siivousyritys, joka sisältyy pienenä kuluna asiakkaan loppulaskuun. Vaihtoehtoisesti voit siivota itse ja maksat vain siivouspantin, joka palautetaan, kun mökki on tarkastettu. Olemme määritelleet siivouksen tason erillisessä talokirjassa. Siisti vuokramökki Pirkanmaa on kaikkien etu – niin sinun kuin seuraavien asukkaiden viihtyvyyden kannalta. Suosittelemme kuitenkin itse sinun rentoutumistasi ajatellen, että loppusiivouksen hoitaa paikallinen pitkän linjan toimija.

Vuokramökin varausehdot

Ennakkomaksu on 20% vuokrakohteen kokonaishinnasta ja se tulee maksaa 30 päivää tilauksen tekemisestä, jolloin varaus vahvistetaan. Maksun loppuosa eli 80% kokonaishinnasta tulee suorittaa viimeistään 30 päivää ennen vuokra-ajankohdan alkamisesta. Mikäli haluat tehdä peruutuksen, niin se tulee tehdä viimeistään 30 päivää vuokra-ajankohdan alkamispäivästä. Ennakkomaksua ei kuitenkaan palauteta enää varauksen tekemisen jälkeen. Mikäli peruutus tulee alle 30 päivää vuokraus-ajankohdan alkamispäivästä, asiakkaan suorittamia maksuja ei palauteta. 

Vuokramökin peruutusoikeus

Ymmärrämme että elämässä voi tapahtua jotain yllättävää. Tällaisia erikoistapauksia ovat esim. äkilliset sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan, mutta ei sääolosuhteet, unohdus tai päällekkäiset menot. Kesken varauksen tapahtuneissa sairastapauksissa vuokraussummaa ei enää hyvitetä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että mökillä on matalat kynnykset ja melko esteetöntä kulkua. Rantasaunalle kuitenkin kuljetaan sepelipäällysteistä mäkistä rinnettä. Tutustu tarkempiin peruutusehtoihin täältä.

Lemmikkieläimet

Olemme itse allergisia kissoille ja koirille, joten emme ota kuin allergiavapaita tai karvattomia lemmikeitä (esim. amerikankarvatonterrieri). Toivomme, ettei kukaan kuljeta mökille salaa lemmikkieläimiä, mutta hienoa todeta että tästä asiasta on yleensä erikseen kysytty.


Vuokramökki Tampere » Näsijärvi 🏞️ Varaa Villa Kuru

Villa Kuru, VUOKRAMÖKKI TAMPERE, NÄSIJÄRVI ➤ Etäisyys 45min Tampereelta 🚗 ➤ Oma ranta 🏖️ ➤ Huippuvarustelu ⭐️

Product Brand: Villa Kuru

Product Currency: EUR

Product Price: 500

Price Valid Until: 2023-12-31

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5