Luksusmökki

Soveltuu perheille

Oma ranta

Seitsemisen kansallispuisto majoitus – kansallispuistoon on Villa Kurulta lyhyt matka

VARAUKSIA EI OTETA VASTAAN KESÄLLE 2024!

varauskalenterin tilanne

Vietä unohtumaton loma kuvankauniissa järvimaisemissa Näsijärven rannalla!

Käytettävissä
Varattu
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mikäli haluamasi päivät ovat vielä vapaina voit siirtyä varaamaan painamalla "Siirry varaamaan" painiketta varauskalenterin alapuolella 

Seitsemisen kansallispuisto vuokramökki kuvat

Talo + Rantasauna | Vuodepaikat 8
97m² + 25m²
Näköala
Huippunopea WifI 400 Mbit/s
Sähköpistoke autokatoksessa

Vuokramökki Seitsemisen kansallispuiston läheltä

Seitsemisen kansallispuisto on lähellä Villa Kurua, minkä johdosta voit nauttia korkeatasoisesta majoituksesta lähistöllä. Vaikka Seitsemisen kansallispuisto sijaitsee lähellä Kurun keskustaa, se on virallisesti Ikaalisten puolella. Seitseminen on alueena todella suuri, minkä johdosta huolelliseen kulkemiseen saa helposti käytettyä useita päiviä. Etenkin perheen pienimpien kanssa voi tehdä lyhyempi keikkoja, joten Villa Kuru tarjoaa hyvät puitteet mökkeilyyn.

Korkeatasoinen Villa Kurun luksusmökkimajoitus yhdistää parhaat puolet kansallispuistossa käymiseen. Voit nukkua Villa Kurun mukavassa sängyssä, kun olet käynyt kiertämässä Seitsemisen kansallispuisto reitit. Rentouttavan kokemuksen jälkeen pääset vielä rantasaunaan ja Näsijärven lempeään syleilyyn. Villa Kuru mahdollistaa sinulle erinomaiset puitteet, joiden ansiosta tunnet olosi virkistyneesi ja rentoutuneeksi. Seitseminen vuokratupa onkin siis todella lähellä, joten voit viettää yöt mukavasti korkeatasoisessa mökissä ja ajella päiväsaikaan kiertämään upeita reittejä. Mikä parasta, Kuru on mainio määränpää myös muiden kansallispuistojensa ansiosta, sillä lähellä olevan Helvetinjärven kansallispuisto kannalta Villa Kuru toimii majoituksena loistavasti. Villa Kuru sijaitsee näiden kahden kansallispuiston puolivälissä Kurun keskustan lähellä, joten voit käydä lomilla molemmissa.

Nauti kansallismaisemista myös Seitsemisen kansallispuiston läheisyydessä

Mikä olisikaan parempi tapa nauttia upeista kansallismaisemista kuin viettää yö laadukkaassa huvilassa? Seitsemisen kansallispuisto tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille ja upeaa luontokokemusta voi jatkaa Villa Kurussa. Korkealaatuinen vuokratupa kansallispuiston lähellä tarjoaa vaivattomuutta, sillä Villa Kurussa on Näsijärven upeiden maisemien lisäksi mm. vesivessa, astianpesukone, moderni keittiö välineineen, pesutorni sekä suihku. Erikoisuutena on saunojen monipuolisuus. Päämökissä on laadukas Harvian sähkökiuas, kun taas rantasauna lämpenee joko puukiukaalla tai sähkökiukaalla. Kesäaikaan onkin todella harmonista katsella Näsijärven mökistä tai saunasta kuvankaunista Tampereen Näsijärveä, jossa joutsenet ja muut linnut lentävät kilpaa. Jos Seitsemisen kansallispuisto tekee sinuun vaikutuksen, Villa Kuru ja sen vastapäätä oleva rauhoitettu Varasniemi jättävät varmasti lähtemättömän vaikutuksen sinuun.

Villa Kurun skandinaavinen ja maanläheinen tyyli rauhoittaa mieltä ja huomaatkin, että Seitsemisen kansallispuisto majoitus laadukkaalla mökillä tuntuu nopeasti erittäin hyvältä vaihtoehdolta. Varusteisiin kuuluu myös kaksi älytelevisiota – mikä olisikaan mukavampaa kuin rentoutua illalla rentoutua kävelyretken jälkeen suosikkiohjelmien parissa ja nukahtaa rauhassa. Villa Kuru tarjoaa myös autokatoksessa latausmahdollisuuden, joten voit ladata hybridiautoa mukavasti autokatoksen uumenissa. Kehitämme myös parhaillaan sähköauton latausmahdollisuutta, kysy tästä lisätietoja, mikäli sinulla on käytössäsi sähköauto.

Mistä Seitsemisen kansallispuisto on tunnettu?

Seitsemisen kansallispuisto kuuluu Suomen vanhimpien kansallispuistoihin, sillä se on perustettu virallisesti jo 1980-luvulla. Alue kattaa vaihtelevia metsiä, suoalueita sekä harjuja. Luonnossa liikkuessa voi bongata lajeja, joita harvemmin Suomessa näkee. Metsähallituksen alaisuudessa operoiva kansallispuisto on pinta-alaltaan noin 45 kilometriä ja vuosittaisia kävijöitä on yli 40 000.

Seitsemisen kansallispuisto on erityisen tunnettu metsäpeuroista eli suomenpeuroista. Niitä on puiston alueella arviolta nelisenkymmentä kappaletta. Ne kuuluvat osaksi hanketta, jonka tarkoituksena on istuttaa laji takaisin luontoon. Metsäpeurat ovat inspiroineet kävijöitä pitkänkin matkan takaa ja niiden näkeminen onkin todellinen elämys, joka jää muistiin pitkäksi aikaa.

näkymät seitsemisen kansallispuistoon
Seitsemisen kansallispuiston reitit vievät kulkijan jylhiin maisemiin. Täältä löytyy metsiä, suoalueita sekä harjuja

Seitsemisen kansallispuisto on panostanut myös esteettömyyteen, minkä johdosta luonnon helmaan voi päästä mukavasti myös lastenrattailla tai pyörätuolilla liikkuen. Perheen pienimmät on otettu niin ikään huomioon palveluita suunnitellessa ja puiston kohderyhmään kuuluvatkin myös koululaisryhmät. Tämä ratkaisu mahdollistaa ilahduttavan kokemuksen tasapuolisesti kaikille.

Vuokratupa ja kulku Seitsemisen kansallispuistoon

Kaikkein helpoiten matka taittuu Villa Kurusta autolla. Seitsemisen kansallispuisto sijaitsee Villa Kurusta alle puolen tunnin ajon päässä, sillä puisto sijaitsee alle 30 kilometrin matkan päässä. Matka menee Parkanoon suuntaavaa tietä (numero 332) pitkin. Tie on hyvässä kunnossa, joten sitä on mukava ajaa. Siitä pidetään talvisin myös hyvää huolta.

Vaihtoehtoisesti on mahdollista mennä perille joukkoliikenteellä. Bussiyhtiö A. Lamminmäki ajaa Kurun kirkonkylältä Parkanoon. Seitsemisen kansallispuisto on n. 40 minuutin bussimatkan päässä. Bussiin hypätään Kurun keskustasta ja ajetaan Länsi-Aureen bussipysäkille, josta on 15 minuutin kävelymatka Seitsemisen kansallispuistoon.

Urheilullisimmat ihmiset voivat ottaa mukaansa pyörän, sillä Villa Kurun ympäristössä on upeita pyöräilymahdollisuuksia. Matka taittuu Seitsemisen kansallispuistoon ikään kuin alkulämmittelynä, joten pyöräily on niin ikään erinomainen vaihtoehto perille pääsemiseksi. Villa Kuru on mainio Seitsemisen kansallispuisto vuokratupa, sillä Kurun alueella on valtava määrä muitakin pyöräilyreittejä, joita voit pyöräillä muina päivinä.

Seitseminen mökki – mitä tehdä?

Seitsemisen kansallispuisto on täynnä hienoja ja valmiiksi suunniteltuja reittejä, joista voi valita omaan vaellustyyliin sopivimman. Lyhyin reitti on alle kaksi kilometriä, kun taas pisin on hieman yli kuusi kilometriä. Mikäli kaipaat vielä pidempää retkeilyelämystä luonnon keskellä, sinulle oiva vaihtoehto on Pirkan Taival retkeilyreitistö. Kyseessä on huimat 300 kilometriä pitkä retkeilyreitistö, jossa on lukuisia reittejä. Lisäksi sillä on yhteys Helvetinjärven ja Seitsemisen kansallispuiston välillä, mikä vastaa jo vaativimmankin retkeilijän makuun.

Hauska nähtävyys on myös Koveron perinnetila, jolla on pitkä historia. Ihastuttava punainen pirtti hurmaa kävijän nopeasti puolelleen. Pihapiirissä on hurmaavia lampaita, joita voi tervehtiä pihalla rauhallisesti lähestyen. Herttainen Koveron perinnetila on erinomainen vierailukohde Seitsemisen kansallispuistossa käydessä ja pihapiiri sopii myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville.

Seitsemisen kansallispuistossa riittää reittejä eränkävijöille

Seitsemisen reitit on suunniteltu huolella. Lyhyin Seitsemisen reitti on nimeltään Aarnipolku, jonka pituus on hieman vajaa kaksi kilometriä. Kyseessä on rengasreitti, jonka kulkemiseen menee noin tunti. Kävelyretken aikana voit nähdä upeaa vanhaa metsää, kauniita haapoja, aihkimäntyjä ja näyttäviä keloja. Monien mielestä retkeily on parhaimmillaan syksyn ruska-aikaan, jolloin puut alkavat saamaan upean loiston.

Seitsemisen kansallispuiston reitit on talvellakin auki ja hiihtoreitit aurattu

Seitsemisen kansallispuisto reitit tarjoavat ilahduttavia uutisia myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, sillä lyhyt kulkureitti omaa esteettömiä osioita. Saari-Soljasen kulkureitti on pari kilometriä pitkä ja sen suunnittelussa on otettu koko perheen tarpeet huomioon. Saari-Soljanen lähtee Soljostentien varresta ja siellä on myös ruokailumahdollisuuksia, mikäli haluat ottaa omat eväät mukaan. Tämän takia majoitus kansallispuiston läheltä tarjoaakin oivan mahdollisuuden, kun voit itse valmistaa ateriat Villa Kurussa ja syödä niitä mukavasti retkesi aikana.

Seitsemisen kansallispuisto reitit ilahduttavat myös innokkaita pyöräilijöitä, sillä pyöräilemiseen on jopa 40 kilometriä sopivia polkuja, teitä sekä metsäteitä. Pyöräretkeen on hyvä varautua seikkailumielellä, sillä polut saattavat olla kapeita ja reittien varrella voi olla korkeaa heinää. Mikäli haluat suunnata pyöräretkelle, Saari-Soljasen ja Pitkäjärven parkkipaikat ovat parhaita vaihtoehtoja. Saari-Soljasen pysäköinti sekä Pitkäjärven pysäköintipaikka sijaitsevat osoitteeltaan Ylöjärven puolella. Jos sinulla on tietty reitti mielessä, varmista sen osoite ennen kuin lähdet liikenteeseen, jotta ajat oikeaan paikkaan. Kansallispuisto on valtava, minkä johdosta etäisyydet eri parkkipaikkojen välillä ovat pitkiä.

Seitsemisen kansallispuisto talvella on myös erinomainen matkakohde, sillä kävijämäärät ovat merkittävästi pienemmät kuin kesällä. Esimerkiksi Aarnipolku on yleensä käveltävissä myös talvella. On kuitenkin hyvä varmistaa tilanne ennen kuin lähdet talvella metsään, jotta saat ajankohtaisen tiedon reittien talvikunnossapidosta. Jos Seitsemisen kansallispuisto on kiinni, Kurun alueella löytyy monia muita mielekkäitä talviaktiviteetteja. Esimerkiksi Villa Kurun läheltä menee vain muutamien satojen metrien päästä moottorikelkkareitti. Hiihtomahdollisuudet ovat niin ikään mahtavat ja laskettelukeskukset Ellivuori sekä Himos ovat kohtuullisen ajomatkan päässä.

Kaikki Seitsemisen kansallispuiston reitit

Lue Villa Kurun blogista oppaat ja tarkemmat reittikuvaukset Seitsemisen kansallispuiston reiteistä

Pysäköinti
✓ Autokatos
✓ Sähköpistoke autokatoksessa

Internet
✓ Maksuton WiFi
✓ 400 Mbit/s netti
✓ Etätyöskentely
✓ WiFi myös vierasmajassa

Keittiö
✓ Ruokapöytä
✓Astianpesukone
✓ Mikroaaltouuni
✓ Jääkaappi
✓ Leivänpaahdin
✓ Uuni
✓ Keittiövälineet
✓ Astiasto
✓ Ruokailuvälineet
✓Jääkaappi
✓Siivousvälineet
✓Siivousvälineet

Medialaitteet
✓ Äly-tv olohuoneessa
✓ Soundbar -äänijärjestelmä
✓ Taulu-tv makuhuoneessa
✓ Älylukko
✓ Etätyöpiste

Mukavuudet
✓ Ilmastonti
✓ Ilmalämpöpumppu
✓ Kodinhoitohuone
✓ Pyykkitorni
✓ Lakanat ja pyyhkeet
✓ Turvaportti lapsille
✓ Kirjoja sekä lautapelejä
✓ Pistorasia sängyn vieressä
✓ Lattialämmitys
✓Pyykkiteline
✓Vaatehuone
vierasmajassa
✓ Päämakuhuoneen WC
✓ Silitysrauta
✓ Kuivausrumpu

Kylpyhuone
✓ Sauna
✓ Kaksi suihkua
✓ Pukuhuone
✓ WC

Vierasmaja
✓ Queen-size sänky
✓ Keittiotaso
✓Jääkaappi
✓ Sähköliesi
✓ Keittiövälineet
✓ WiFI
✓ Terassi
✓ Rantasauna
✓ Pyyhkeet

Ulkotilat
✓ Terassit
✓ Terassikalusteet
✓ 5-polttimen kaasugrilli
✓Laituri
✓ Hiekkaranta
✓ Soutuvene
✓Järvinäköala
✓ Puu-Cee
✓ Sähkö-savustin
✓ Oma hiekkaranta


Seitsemisen kansallispuisto ja ruokailu

Seitsemisen luontokeskus sijaitsee puiston pohjoisosassa. Luontokeskuksessa on kahvila-ravintola Kettis, joka on tunnettu laadukkaiden raaka-aineiden käytöstä. Kahvila-ravintola Kettis tarjoaa lounasta nälkäisille retkeilijöille joka päivä eli ruokaa on saatavilla myös viikonloppuisin. Ravintolan lounaslista vaihtelee päivittäin, joten kannattaa katsoa se heidän kotisivuiltaan. Listalta löytyy esim. makoisaa riistakäristystä, pyttipannua tai porsaan sisäfilettä. Kasvissyöjät on niin ikään huomioitu, sillä edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi on tarjolla myös kasvisvaihtoehto.

Kahvilan taustalla toimiva yritys Makujen laguuni tarjoaa myös pitopalvelua, joten voit myös kysyä heiltä tarjousta, mikäli tarvitset Villa Kurulle pitopalvelua esimerkiksi illanistujaisiin. Kurun keskustassa löytyy niin ikään vaihtoehtoja, sillä paikalline Country Cafe tarjoaa lounasaikaa buffetin. Lisäksi keskustassa toimii lounas- ja juhlapalvelu Vänrikki, joka on erikoistunut suomalaiseen kotiruokaan. Hyvä vaihtoehto on myös ajaa Parkanoon, jossa on erittäin suosittu lounaspaikka Wanha Brankkari. Tunnelmallinen ruokapaikka on kauniisti sisustettu ja se on paikallisten suuressa suosiossa. Mainio lounasbuffet tekee vaikutuksen vaativampaankin ruokailijaan, kun taas lounasaikojen ulkopuolella oleva vakiolista sisältää niin ikään maukkaita vaihtoehtoja. Seitsemisen kansallispuisto tarjoaakin monia hyviä vaihtoehtoja läheltä.

Varaa aikaa ja mukavaa mieltä

Seitsemisen kansallispuisto on erinomainen matkakohde, jossa on monenlaista tekemistä niin aktiiviliikkujille kuin perheen pienimmille. Kyseessä on hieno kansallispuisto, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Villa Kuru onkin täydellinen Seitsemisen kansallispuisto vuokramökki, joka sopii erinomaisesti vaativampaankin makuun.

Varaa Pirkanmaan vuokramökki Villa Kuru nyt majoitukseksi ja valmistaudu ikimuistoiseen lomaan Kurussa nyt!

Nähtävyydet
Etäisyys
Jylhänkosken putous11.7 km
Muroleen kanava16.2 km
Höyrylaiva Tarjanne16.2 km
Helvetinjärvi26.5 km
Seitsemisen kansallispuisto28.7 km
Suklaatila30.2 km
Haverin kultakaivos45.2 km
Pikku-Ahvenisto44.8 km
Casino Tampere55 km

Lomamökit – vuokraamisen turvallisuus

Mökin vuokraaminen sivustollamme on helppoa, turvallista ja nopeaa. Noudatamme tietosuoja-asetuksia ja sivustomme on varustettu korkeimmalla mahdollisella salausteknologialla eli SSL-tekniikalla. Upealla mökillämme vietät stressittömän juhannuksen, kesäloman tai rentouttavan viikonlopun kauniista Suomen luonnosta nauttien. Vuokramökki on varusteltu helppokäyttöisellä Yale Doorman -lukolla, joka toimii pin-koodilla, jonka saat tekstiviestinä ja sähköpostiisi ennen vuokra-ajan alkamista. Hälytysjärjestelmä ja palovaroittimet takaavat turvallisuutesi.

Vuokramökin siivous

Kaikki löytyy valmiina Villa Kurussa lomanvieton aloittamista varten ja asiakkaan viihtyvyyden takaamiseksi. Saat vuodevaatteet pientä lisämaksua vastaan sänkyihin pedattuna tai voit tuoda ne itse. Mökin loppusiivouksesta vastaa siivousyritys, joka sisältyy pienenä kuluna asiakkaan loppulaskuun. Vaihtoehtoisesti voit siivota itse ja maksat vain siivouspantin, joka palautetaan, kun mökki on tarkastettu. Olemme määritelleet siivouksen tason erillisessä talokirjassa. Siisti vuokramökki Pirkanmaa on kaikkien etu – niin sinun kuin seuraavien asukkaiden viihtyvyyden kannalta. Suosittelemme kuitenkin itse sinun rentoutumistasi ajatellen, että loppusiivouksen hoitaa paikallinen pitkän linjan toimija.

Vuokramökin varausehdot

Ennakkomaksu on 20% vuokrakohteen kokonaishinnasta ja se tulee maksaa 30 päivää tilauksen tekemisestä, jolloin varaus vahvistetaan. Maksun loppuosa eli 80% kokonaishinnasta tulee suorittaa viimeistään 30 päivää ennen vuokra-ajankohdan alkamisesta. Mikäli haluat tehdä peruutuksen, niin se tulee tehdä viimeistään 30 päivää vuokra-ajankohdan alkamispäivästä. Ennakkomaksua ei kuitenkaan palauteta enää varauksen tekemisen jälkeen. Mikäli peruutus tulee alle 30 päivää vuokraus-ajankohdan alkamispäivästä, asiakkaan suorittamia maksuja ei palauteta. 

Vuokramökin peruutusoikeus

Ymmärrämme että elämässä voi tapahtua jotain yllättävää. Tällaisia erikoistapauksia ovat esim. äkilliset sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan, mutta ei sääolosuhteet, unohdus tai päällekkäiset menot. Kesken varauksen tapahtuneissa sairastapauksissa vuokraussummaa ei enää hyvitetä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että mökillä on matalat kynnykset ja melko esteetöntä kulkua. Rantasaunalle kuitenkin kuljetaan sepelipäällysteistä mäkistä rinnettä. Tutustu tarkempiin peruutusehtoihin täältä.

Lemmikkieläimet

Olemme itse allergisia kissoille ja koirille, joten emme ota kuin allergiavapaita tai karvattomia lemmikeitä (esim. amerikankarvatonterrieri). Toivomme, ettei kukaan kuljeta mökille salaa lemmikkieläimiä, mutta hienoa todeta että tästä asiasta on yleensä erikseen kysytty.


Seitsemisen kansallispuisto majoitus - luksusmökki läheltä

Seitsemisen majoitusta etsivälle löytyy Villa Kuru. Huipputason puitteet mökkeilyyn kansallispuiston läheisyydestä. ➤ Etäisyys alle 30 km ➤ Oma rantasauna 🧖

Product Brand: Villa Kuru

Product Currency: EUR

Product Price: 500

Price Valid Until: 2023-12-31

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5