Kirjoittanut: Eeva-Maija

Pirkanmaa mökki Kurussa viikko 27 heinäkuu kesälle 2023 vielä vapaana!

Tervetuloa Pirkanmaan mökille Kurussa! Jos etsit täydellistä paikkaa rentouttavalle lomalle, tämä mökki Tampereen Näsijärven äärellä tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi. Viikko …

Mökki Viikko 27 Tampere, Pirkanmaa Kuru: Heinäkuu Vapaa

Vietä unohtumaton loma Pirkanmaan mökissä Kurussa viikolla 27 heinäkuu tänä kesänä! Varaa nyt ja varmista paikkasi tässä idyllisessä lomakohteessa!

Product Brand: Villa Kuru

Product Currency: EUR

Product Price: 1390

Price Valid Until: 2023-07-09

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Tervetuloa Pirkanmaan mökille Kurussa! Jos etsit täydellistä paikkaa rentouttavalle lomalle, tämä mökki Tampereen Näsijärven äärellä tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi. Viikko 27 heinäkuu kesälle 2023 (3.7. – 9.7.2023) on vielä vapaana, joten tämä on loistava tilaisuus varata itsellesi ja läheisille unohtumaton kesäloma.

Vielä vapaita viikkoja on jäljellä, joten älä epäröi vaan varaa oma lomasi nyt ja valmistaudu viettämään rentouttavia hetkiä mökilläsi!

Esittely Pirkanmaan mökistä Kurussa viikolle 27

Pirkanmaan vuokramökki Kurussa sijaitsee kauniilla paikalla luonnon keskellä. Luksushuvila tarjoaa rauhallisen ja idyllisen ympäristön, jossa voit paeta arjen kiireitä ja nauttia kesän kauneudesta.

Kuvaus ajankohdasta: Viikko 27 heinäkuu kesälle 2023

Viikko 27 heinäkuu kesälle 2023 on täydellinen aika nauttia lomasta mökillä. Kesä on parhaimmillaan, ja voit odottaa lämpimiä päiviä ja kaunista luontoa ympärilläsi. Tämä on mahdollisuutesi kokea aito suomalainen mökkiloma.

Yhteenveto vuokramökin saatavuudesta heinäkuussa

Viikko 27 heinäkuussa (3.7. – 9.7.2023) on vielä vapaana, mutta kannattaa toimia nopeasti. Mökki on suosittu lomakohde, ja viikot täyttyvät usein nopeasti. Jatka lukemista niin saat lisätietoja mökistä ja siitä, mitä voit odottaa lomalta.

Pirkanmaan mökin sijainti ja ympäristö

Pirkanmaan Kurussa sijaitsee huvila Villa Kuru, upealla paikalla järven rannalla, 50 kilometriä Tampereelta. Ympärillä avautuu kaunis luonto, joka tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun, patikointiin ja rentoutumiseen. Voit ihailla upeita maisemia ja kokea suomalaisen luonnon lumon.

Katso kaikki kuvat

Vuokramökin koko ja varustelu

Vuokramökki tarjoaa viihtyisän ja kodikkaan ympäristön lomallesi. Siinä on tilava olohuone, jossa voit rentoutua ja viettää aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa. Mökissä on myös hyvin varusteltu keittiö, jossa voit valmistaa herkullisia aterioita. Lisäksi mökissä on makuuhuoneita, jotka tarjoavat hyvät yöunet.

Vapaa-ajan aktiviteetit mökin läheisyydessä

Mökin läheisyydessä on monia aktiviteetteja, jotka pitävät sinut viihdytettyinä koko loman ajan. Voit esimerkiksi lähteä patikoimaan lähialueen upeissa maisemissa tai nauttia vesistöjen tarjoamista vesilajeista. Lisäksi voit rentoutua päämökin ja rantasaunan upeilla terasseilla ja nauttia luonnon rauhasta.

Kesäisen viikon edut

Viikko 27 heinäkuu kesällä tarjoaa monia etuja mökkilomailijoille. Kesä on parhaimmillaan, joten voit odottaa lämmintä säätä ja aurinkoisia päiviä. Myös juhannukselle 2023 on luvassa mitä loistavin mökkeilysää. Tämä on täydellinen tilaisuus nauttia ulkoilusta, grillauksesta ja yhdessäolosta läheistesi kanssa.

Sääolosuhteet ja ulkoilumahdollisuudet

Viikko 27 heinäkuu kesällä tarjoaa yleensä lämpimiä päiviä ja miellyttäviä ilmasto-olosuhteita. Voit viettää aikaa ulkona, nauttia auringosta ja pulahtaa raikkaaseen veteen. Lähialueella on myös useita ulkoilureittejä, esimerkiksi Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot, voit tutkia.

Viikon 27. sää Kurussa

Hist. keskiarvo lämpötilat viikolta 27
Ma Ti Ke To Pe La Su
Korkein 21°C 21°C 21°C 22°C 23°C 20°C 23°C
Matalin 14°C 15°C 16°C 14°C 12°C 13°C 15°C
Sää ☀️ ☀️ ☀️ ☀️ ☀️ ☀️ ☀️
Accuweatherin aikaisempien kesien keskiarvo Kurun seudun säätilan perusteella, on helppo todeta, että heinäkuussa varattavissa olevat päivät 3.7. - 9.7.2023 ovat yleensä olleet hyvinkin lämpimiä. Toivomme että myös tänä vuonna ulkolämpömittariin nousee reippaasti 20 asteen paremmalle puolelle tai peräti hellelukemiin asti ☀️☀️

Lähialueen tapahtumat ja nähtävyydet

Lähialueella järjestetään usein erilaisia tapahtumia ja festivaaleja kesällä. Voit tutustua paikalliseen kulttuuriin ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Lisäksi lähiseudulla on nähtävyyksiä, kuten historiallisia kohteita ja luonnonkauniita paikkoja, joita voit tutkia.

Varaa oma rentouttava loma

Varataksesi oman rentouttavan loman Pirkanmaan mökissä viikolla 27 heinäkuu kesällä, voit ottaa yhteyttä varauspalveluun. Autamme sinua löytämään sopivan ajankohdan ja tekemään varauksen sekä vastaamme mielellään kysymyksiisi.

Hinnoittelu ja maksutavat

Mökin hinnoittelu riippuu ajankohdasta ja varauspituudesta. Voit saada lisätietoja hinnoittelusta ottamalla yhteyttä varauspalveluun. Maksutavat vaihtelevat yleensä pankkisiirrosta tai verkkomaksusta.

Vuokrauspäätös

Kokemus lomasta Pirkanmaan mökissä Kurussa viikolla 27 heinäkuu kesällä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia suomalaisesta luonnosta ja rentoutua kauniissa ympäristössä. Varaamalla loman ajoissa varmistat paikkasi ja voit odottaa unohtumatonta kesäkokemusta.

Vielä vapaita viikkoja on jäljellä, joten älä epäröi vaan varaa oma lomasi nyt ja valmistaudu viettämään rentouttavia hetkiä mökilläsi!

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Mikä on peruutusehto varausten osalta?

Peruutusehdot vaihtelevat varauspalvelun mukaan. Suosittelemme tutustumaan peruutusehtoihin ennen varauksen tekemistä.

Voinko tuoda lemmikkini mukaan mökille?

Lemmikkien tuominen mökille arvioidaan aina tapauskohtaisesti, suosimme allergisoimattomia rotuja . Ota yhteyttä suoraan kesämökin vuokranantajaan saadaksesi lisätietoja lemmikkien sallimisesta.

Edellinen

Mökin parhaat grilliruuat

Olen innokas ja ennen kaikkea laadukkuutta arvostava mökkeilijä, joka rakastaa nauttia Villa Kurun upeasta näköalasta Näsijärvelle kahvikuppi kädessä. Lähistöllä olevat metsät ja lukuisat aktiviteetit pitävät huolen, että Kurussa riittää aina mielenkiintoista tekemistä. Olen myös pienen lapsen äiti, joten ajattelen paljon myös lasten viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Villa Kuruun!

Jätä kommentti